Fórum szabályzat

 

A  www.leszokasambulancia.hu   oldalán a Fórum, a "Dohányzásról Leszokók Klubja" azok számára jött létre:

Miről szól a Fórum?

Buzdító üzenetek, kérdések, válaszok a "nem dohányzás" elkezdéséhez és kitartásához!

A Fórum tagság feltétele, hogy Ön elfogadja a Leszokás Ambulancia moderálási elveit (Fórum szabályait).

Milyen üzeneteket várunk?
Tapasztalatra épülő, támogató, bátorító, segítő hozzászólásokat.
Milyen üzeneteket nem várunk?
Személyeskedést, ítélkezést, megbélyegzést, mert az nem segít másoknak.
Reklámokat. 
Személyes problémát, ami nem tartozik másokra. Személyes kérdését itt teheti fel! A Leszokás Ambulancia szakembere válaszol majd Önnek.

Ha nem támogató az üzenete, akkor azt a Leszokás Ambulancia törölni fogja.

A Fórum szabályzata:

 1. A www.leszokasambulancia.hu  a felhasználói tartalmakat nem archiválja. Ha Önnek szüksége van a közzétett információk magáncélú megőrzésére, gondoskodnia kell azoknak mentéséről, tárolásáról.
 2. A felhasználók szabadon, az általuk választott fantázianéven írhatnak, és róluk kizárólag olyan személyes információ jelenik meg, amit saját magáról önkéntesen adott meg.
 3. A Fórum bejegyzéseiben, az itt felsorolt pontokban meghatározott elemek nem kívánatosak, ezért nem engedjük, hogy megjelenjen. A szabályok bármelyikének megszegése okot adhat a kérdéses tartalom eltávolítására, a szabályokat megszegő felhasználói státusz felfüggesztésére vagy törlésére. A moderátorok nem kötelesek a tartalom vagy Fórum tagság törlése előtt figyelmeztetést küldeni. Személyeskedéseket közzétenni, ami másokat sérthet (a kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése, élethelyzete miatti véleményezése), továbbá becsület és jóhírnévre sérelmes tartalmak, függetlenül attól, hogy az valós vagy nem, kiemelten közszereplőkre vonatkozóan.
  1. Trágár, becsmérlő, másokat megbotránkoztató, félelmet keltő kifejezéseket közzétenni.
  2. Mások szerzői jogvédelme alatt álló tartalmak, vagy ilyen tartalmak használatára utalni, buzdítani.
  3. Bármilyen jogsértő tartalmakat elhelyezni, jogellenes cselekmény vagy bűncselekmény elkövetésére felhívást közzétenni, vagy erre utaló magatartást folytatni, vagy bűncselekményekről, szabálysértésekről tájékoztatást adni.
  4. Szolgáltató bojkottálására felhívást közzétenni.
  5. Reklámot, üzletszerű kereskedelmi tevékenységet, más weblapot népszerűsíteni.
  6. Politikai vonatkozású, vagy tartalmú bejegyzést közzétenni.
  7. Több felhasználói névvel részt venni a Fórumban.
  8. Magánszemélyként eladási, vételi, csere ajánlatokat közzéteni.
 4. A felhasználó korlátlan és kizárólagos felelősséggel tartozik a bejegyzett tartalom jogszerűségért, amelyet a www.leszokasambulancia.hu honlapján, a Fórumban közzétesz. A felhasználó kijelenti és szavatolja, hogy amennyiben a Fórumban bármilyen jellegű szerzői jogvédelem alatt álló művet hozzáférhetővé tesz, ezen művek közzétételéhez szükséges jogokkal rendelkezik. A szerzői művek felhasználásának jogszerűségéért, a szerzők, illetve egyéb jogosultak felé a szerzői vagy egyéb jogcímen felmerülő díjak mindenkori megfizetéséért kizárólag a felhasználót terheli a felelősség. Abban az esetben, ha bármely harmadik személy jogsértéssel kapcsolatos igénnyel lépne fel a felhasználó által közzétett tartalom miatt, a www.leszokasambulancia.hu -val szemben, a felhasználó köteles a www.leszokasambulancia.hu -t az ilyen igények tekintetében mentesíteni.